Mabrerie de Pry sprl

Terug naar activiteitssector

Mabrerie de Pry sprl

Rue des buissières, 12
5650 Pry-lez-Walcourt
T 071611921
F 071614189
info@marbreriedepry.be

Dagen en openingsuren van uw atelier

Lundi 8h - 17h
Mardi 8h - 17h
Mercredi 8h - 17h
Jeudi 8h - 17h
vendredi 8h - 17h
Le samedi et après 17h : sur rendez-vous
Déplacement possible au domicile

Presentatie

Als fabrikant ambachtslieden, kunnen wij aan al uw wensen.

Met onze jarenlange ervaring, adviseren wij u de juiste of om drempels te vervaardigen, poorttoren, bestrating of voor een werkplan keuken, vensterbanken, draai gootsteen, enz. ...

Wij bieden dat de grondstoffen van de hoogste kwaliteit, onze blauwe steen komt uit steengroeven in de Belgische blauwe steen.

Wilt u een monument, een plaquette columbarium of reparatie of reiniging van het bestaande monument te maken, zijn we toegewijd om u te voorzien van kwaliteit van de dienstverlening.

Ons werk is netjes en is niet onderworpen aan de criteria van een maximaal rendement. Het is deze zorg voor het werk goed gedaan is onze handtekening.

Beschrijving van de onderneming

Wrik het marmer is een echt familiebedrijf dat werd opgericht in de vroege 20e eeuw Woud.
Op dit moment, de activiteiten van het marmer is verdeeld tussen het verstrekken van marmeren gebouw, zoals open haard, vensterbanken of trap en granieten werk als geheel.
In 1932, Gustave Eylenbosch kocht een oude molen in Pry. De activiteit van het marmer iets gediversifieerd, omvat het werk van de blauwe hardsteen gebouw.
Het was in 1996 dat de kleine neefjes, Jean-Luc Magotteaux nam de leiding van het bedrijf, zijn leertijd hebben gediend in de regels van de kunst met zijn oom voor een decennium.
Vandaag de dag, de activiteiten van het marmer hebben gediversifieerd: de trend is een terugkeer naar natuurlijke materialen voor de bouw van huizen. Deze collectie zal keuken marmer, graniet of hardsteen werken, via de eetkamer tafel of zelfs granieten sokkels douche of wastafel wastafels hardsteen.
Officiële gebouwen die worden gerestaureerd gevels zijn versierd met originele blauwe hardsteen hameren. De afwerking toe.

Activiteiten

  • Steenhouwers
  • Marmerbewerkers
  • Verdeler

Specialiteiten

    Oprichting van websites : Expansion